» » Гоце Арнаудов - Гоце Арнаудов

Гоце Арнаудов - Гоце Арнаудов download

Гоце Арнаудов - Гоце Арнаудов download Performer: Гоце Арнаудов
Title: Гоце Арнаудов
Style: Folk
Released: 2007
MP3 album: 1787 mb
FLAC album: 1162 mb
WMA album: 1334 mb
Rating: 4.7
Other formats: RA FLAC AU DMF DTS WAV MMF
Genre: Folk, Country
Гоце Арнаудов - Гоце Арнаудов download

Tracklist

1 Запри Малку
2 Со Чифте Пајтони
3 Ти Само Ти
4 Многу Арно Не Е На Арно
5 Ќе пијам Ќе Лумпувам
6 Опа, Опа, Са
7 Топтан
8 Што Ќе Остане Од Македонија
9 Мора Еднаш Да Не Биде
10 Ќе Биде Пустина Мојата Иднина
11 Струмички Студент
12 Ристоман Војвода
13 Свири Мајсторе
14 Да Беше Стрела Песнава

Notes

Нумера 1 изведена на "Тетовски Фолк Фест"
Нумера 2 изведена на "Роса 2004"
Нумера 3 изведена на "Тетовски Фолк Фест Роса 2003"
Нумера 4 изведена на "Тетовски Фолк Фест 2002"
Нумера 5 изведена на "Фолк Фест Роса 2003"
Нумера 6 изведена на "Фолк Фест Роса 2000"
Нумера 7 изведена на "Филиграни 2001"
Нумера 8 изведена на "Гоце Фест 2003"
Нумера 9 изведена на "Гоце Фест 2002"
Нумера 10 изведена на "Филиграни 2003"
Нумера 11 изведена на "Гоце Фест 2000"
Нумера 12 изведена на "Гоце Фест 2001"
Нумера 14 изведена на "Тетовски Филиграни 1995"
Download Гоце Арнаудов - Гоце Арнаудов mp3 flac album